SHANTI

Yumeiho® masszázs terápia
...nyomó-gyúró, fellazító, izmokat, ízületeket helyreigazító terápia, amely összeköti a különböző masszázs fogások előnyeit...
Szegedi Sándor Yumeiho

Ez, a Saionji Masayuki által kidolgozott masszázs terápia az ősi kínai és japán gyógymódokon alapul. Alapjában véve háromféle gyógymódot egyesít: a masszázs különböző technikáit, a kiropraktikát [csontok ízületek helyreigazítását] és az akupresszúrát. A yumeiho terápia valójában nyomó-gyúró, fellazító, izmokat, ízületeket helyreigazító terápia, amely összeköti a különböző masszázs fogások előnyeit és helyes sorrendben használja azokat. A yumeiho terápia közel 30 éve van jelen a világon, hazánkban az 1990-es évektől ismerik. A sok évi tapasztalat alapján kijelenthető, hogy a terápia eredményes gyógyítást tesz lehetővé az izom és ízületi betegségeknél, különböző gerincbántalmaknál, a keresztcsont fájdalma, valamint ülőidegzsába esetén, stb. A masszázs a szervezet energetikájára és a belső szervekre is rendkívül jó hatással van.

A masszázs során helyére kerül az elcsúszott medence és a gerincoszlop, ez pedig pozitívan befolyásolja a belső szervek működését. [A gerincoszlop és a belső, szervek működése között szoros össze függés van]

A masszázs kondicionáló és frissítő jellegű is egyben, mert alkalmazásakor javul a szervezet vér és nyirokkeringése, ezáltal a szervezet önméregtelenítő folyamatai is beindulnak. A szervezet felfrissül, megújul. A masszázs matracon történik a földön. A páciens öltözete lehetőleg szabadidő alsó, póló és zokni legyen. FIGYELEM! A masszázst csak olyan terapeuta végezheti,aki 3. Dant vagy magasabb fokozatot igazoló EREDETI japán oklevéllel és érvényes éves licenccel rendelkezik. A hivatalos terapeuta névsor a yumeiho.hu weboldalon található. SAJÁT ÉRDEKÉBEN CSAK EZEN A WEBOLDALON FELSOROLT TERAPEUTÁK KÖZÜL VÁLASSZON!

Időtartam: Kb. 50 perc
14000,-ft.

N

Fontos!

A masszázshoz hozzon magával kényelmes öltözetet. (Rövid ujjú pólót,kényelmes nadrágot,zoknit. Utcai öltözet higiénés okokból nem megfelelő!)
Szükség esetén ezek kölcsönzési díja 500 Ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Szolgáltatások

Terápiák

Kapcsolat

Masszázs

Többféle masszázs közül lehet választani, vagy akár többet is ki lehet próbálni.

Atlasz masszázs

Atlasz masszázs

Dr. René Claudius Schümperli által kidolgozott masszázsterápia, amely segít helyretenni az úgynevezett „atlaszt”, avagy az első nyaki csigolyát.

bővebben
Sport masszázs

Sport masszázs

A sportmasszázs sokban hasonlít a frissítő masszázshoz. Felépítése, a masszázs „fogásai", menete...

bővebben
Nyirok masszázs

Nyirok masszázs

A masszázs általában gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül. Egészséges testnél, ahol nincs...

bővebben
Frissítő / Svédmasszázs

Frissítő / Svédmasszázs

…a masszőr ujjai kiemelik az izmokat a csontoktól, dögönyözik, préselik az izmokat, és így hatnak a bőr alatti zsírszövetekre…

bővebben