SHANTI

Radiesztézia
A közhiedelemmel és egyes „iskolák" által hangoztatott elméletekkel szemben, a hartmann és vízérsugárzáson kívül létezik még számos geopatogén sugárzás, mely ugyanolyan ártalmas az emberi szervezetre

A közhiedelemmel és egyes „iskolák” által hangoztatott elméletekkel szemben, a hartmann és vízérsugárzáson kívül létezik még számos geopatogén sugárzás, mely ugyanolyan ártalmas az emberi szervezetre, mint a fent említett két sugárzás. (Szt-György, ley, geológiai törésvonal, érctelér, curry, elektromágneses sugárzás stb.) Ezek mindegyike okozhat a legyengült immunrendszerű, stresszes szervezetnek akkut és krónikus problémákat. Az ágy ide-oda tologatása nem jelent mindig biztos megoldást. Egyrészt az ágy könnyen beletolható egyik zónából a másikba, másrészt a vízér sugárzás esetében teljesen felesleges, mert vízérsugárzás bármikor és bárhol keletkezhet, illetve megszűnhet. Mostanában gyakran előfordul, hogy sok radiesztéziás szakember, természetgyógyász, terapeuta, bioenergetikus, (sok esetben kiváló, híres szakemberek) különböző mechanikus, elektromos, vagy más tárgyi eszközökkel kívánja megoldani a geopatogén zónák árnyékolását. Ez, a fent említett geopatogén zónák esetében, sokszor lehetetlen, mivel a különböző sugárzások különböző frekvenciával rendelkeznek. Egy eszköz nem tud annyi féle káros frekvenciát kioltani, mint amennyire esetenként szükség lenne.

Ehhez egy olyan frekvenciagenerátor kellene, ami a másodperc tört része alatt többféle „kioltó” frekvenciát generál. Tudomásom szerint ilyen jelenleg még nincs forgalomban. Fontos megjegyezni, hogy a mechanikus eszközök, tárgyak feltöltődhetnek a káros sugárzásokkal, így rendszeresen tisztítani, semlegesíteni kel azokat! Meg kell még említeni azt is, hogy a megfelelő árnyékolással nem megszüntetjük a szervezetre káros sugárzásokat, hanem frekvenciájukat csökkentjük az emberi szervezet számára elviselhető szintre.

Előfordulhat, hogy a testen az esetleges kiárnyékolás után is mérhetőek ezek a geopatogén zónák, de ezek frekvenciái már nem károsak a szervezetre: harmonizálnak azzal.

Nem állítom, hogy ezek a sugárzások megbetegítenek (mert orvosilag nem bizonyítható, hogy az egyes betegségeket ezek a sugárzások okozzák), de számolni kell velük minden olyan esetben, mikor a gyógyszeres kezelések, terápiák nem vezetnek megfelelő eredményre. Ezekben az esetekben segíthet az árnyékolás, mert így tiszta teret teremtünk a páciens fekhelye körül, ezáltal immunrendszere nem a geopatogén zónák leküzdésére fogja energiáját fordítani, hanem a regenerálódásra. Így a gyógyszeres kezelések, terápiák hatékonysága jelentősen megnőhet.

Helység felmérés ára: 15.000 Ft.-tól (valamint igény esetén az árnyékoló lapok ára), időtartama helység nagyságától függ. Rajz készítése a helységben található geopatogén zónákról, helységenként+5.000Ft.

A radiesztézia alkalmas a szervezet energetikai rendszerének felmérésére: a terapeuta a pálcája, ingája segítségével be tudja mérni a páciens szerveinek állapotát. Ez nem egyenértékű az orvosi diagnosztizálással (mert azt csak orvos végezheti), de egyfajta információt ad a páciens szerveinek állapotáról, energetikájáról. Előrejelezhető a jövőben felbukkanó probléma, így a páciens még idejében tud a terapeutájához, vagy orvosához fordulni.

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Szolgáltatások