SHANTI

Angyalmeditációk és terápiák
...napjainkban életünk annyira felgyorsult, hogy sokkal több segítségre van szükségünk, mint bármikor azelőtt, ezért...

Az angyalok intelligens lények, létezésük finomabb rezgéstartományhoz kötött, mint amelyre a mi fizikai érzékszerveink hangolva vannak. Nem érzékelhetjük őket szemünkkel, vagy fülünkkel, de ők érzékelnek minket. Az angyal szó tulajdonképpen gyüjtőnév: a lényeknek egy olyan csoportját jelöli, akik ún. belső tér lakói. Feladatuk többek között a benépesült univerzum harmónikus működtetése. Az angyalok hatalmas tömegéből csak egy kisebb hányad foglalkozik az emberiséggel és a mi bolygónkkal. Ezekhez tartoznak az őrangyalaink is, és az a többmillió angyal is, akik a bolygónk valóságával foglalkozik. Életünk minden területét az erre kijelölt angyalok vigyázzák.

Napjainkban életünk annyira felgyorsult, hogy sokkal több segítségre van szükségünk, mint bármikor azelőtt, ezért az angyalok újra előtérbe kerültek. Nagyon sok segítséget kaphatunk tőlük minden területen, problémáink megoldásában, ha kérjük őket. Feladatuk az, hogy segítsenek. Sokszor meg is próbálják, csak mi nem vagyunk rájuk hangolódva, nem vesszük figyelembe a figyelmeztetéseket, intő jeleiket, elsiklunk fölöttük, éljük rohanó életünket. Az angyal szó görög eredetű, „küldött”-et jelent. Ők teremtőnk küldöttei. Amikor angyalokat hívunk segítségül világi és más céljaink eléréséhez biztosak lehetünk abban, hogy úgy fog alakulni, ahogy a magasabb akarat szándékában áll, nem feltétlenül az fog megvalósulni, amit mi szeretnénk. Nagyon sokféle módon lehet kapcsolatba lépni, beszélni velük. Az angyalmeditációs technikák, terápiák ebben nyújtanak segítséget, és bizonyítják, hogy ez igenis működik: az angyaloktól lehet kérni, és teljesítik is kéréseinket, kérdezni és választ kapni.

Első lépésben, a bevezető energiagyakorlatok után a páciensnek az esetek többségében sikerül megéreznie az őrangyalát, annak jelenlétét. Ezekután különböző angyalmeditációs technikákkal folytatjuk a terápiát, ahol a páciens szert tesz különböző meditációkra, amelyek segítségével a terapeuta nélkül is bármikor, bárhol kapcsolatba tud lépni az őrangyalával, és más angyalokkal is.

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Szolgáltatások

Radiesztézia

Radiesztézia

A közhiedelemmel és egyes „iskolák” által hangoztatott elméletekkel szemben, a hartmann és vízérsugárzáson kívül létezik még számos geopatogén sugárzás, mely ugyanolyan ártalmas az emberi szervezetre

bővebben