Terápiák az egészségért

Shanti

Baba – mama program

Alapok

Megoldások

Árak

Ez a Faragó Katalin 6.Dan Yumeiho,(A magyarországi Yumeiho masszás terápia szakmai felügyelője és Magyarország képviselője Japán felé.)által kidolgozott program több mint tíz éves tapasztalaton alapszik. Ennek a programnak, módszernek a segítségével már több mint 135 baba született az ő közreműködésével. Olyanok is akik még lombik program segítségével sem tudtak megszületni.

Faragó Katalin ezért a kidolgozott programért Japánban nagyon magas elismerésben részesült a japán Yumeiho szövetség részéről.

Módszerét amit különböző rendezvényeken is bemutatott már többen próbálták lemásolni, de ezeken a bemutatókon természetesen nem a teljes módszert mutatta be, az összes mozdulatsorral.

A módszer lényege, hogy a menses első napjántól kezdve számított 9. 11. 13. 15. napon el kell végezni ezt a speciális masszázst. Először azonban egy teljes Yumeiho masszázsra is szükség van,hogy a leendő kismama gerince, medencéje az elvégzett igazítások során a megfelelő pozícióba kerüljön.

A program megfelelő kivitelezéséhez szükség van egy teljes hormon protokolhoz mindkét fél részéről.

Természetesen mindkét félnek fizikálisan is alkalmasnak kell lennie a gyermeknemzéshez.

A programot csak akkor érdemes elkezdeni, ha ezek az orvos által elvégzett vizsgálatok, szűrések mind megfelelő eredménnyel zárultak.

Férfiaknál például a gyermekkori mumpsz kizáró ok lehet.

Ezenkívül sok esetben szükség lehet még életmód és életvitel változtatásokra is.

Időtartam: kb. 50 perc

Ára: 14000,-ft.

50′ perc

14000,-ft.

Shanti

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?