SHANTI

Köpölyözés
...bőr felszínen képzett vákuumhatás erősen feldúsítja a vérkeringést és ezáltal egészen a mély izmokig hat...

A köpölyözés történhet üveg, vagy gumi köpöllyel, minden esteben egy vákuumos kezelést jelent a bőr felszínén. A bőr felszínen képzett vákuumhatás erősen feldúsítja a vérkeringést és ezáltal egészen a mély izmokig hat. Mozgásszervi problémák, húzódások, izületi fájdalmak esetén is hatékony. Jól kezelhetőek a gyulladásos folyamatok is, melyek izmokkal, izületekkel kapcsolatosak. Hatékony a különböző méregtelenítő kúrák kiegészítéseként, nátha, influenza, különböző energetikai problémák esetén (ilyenkor a gerinc mentén köpölyözünk a keresztcsonttól a nyakig).
A köpölyözés megfelelő kiegészítője lehet a csontkovácsolásnak, mert a terapeuta által helyreigazított, helyrehúzott izületeket, gerincet, vagy meghózódott izmokat ennek segítségével nagyon jól lehet kezelni.

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Terápiák

A terápiák egymást kiegészítik, és életünk több területére is kihathatnak.

Bioenergetika

Bioenergetika

…bioenergetikai kezelésnél a terapeuta (kezelő személy) a kozmosz és az anyaföld energiáit közvetíti a páciens felé…

bővebben
Prananadi

Prananadi

…a prana mindent áthat: élőt és élettelent egyaránt; folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban van…

bővebben
Regresszió

Regresszió

…a regresszió többféle módszerrel is kivitelezhető, mint például transzlégzés, virtuális pszichózis, vagy a mély relaxáció, stb…

bővebben