SHANTI

Sport masszázs

A sportmasszázs sokban hasonlít a frissítő masszázshoz.
Felépítése, a masszázs „fogásai”, menete szinte ugyanolyanok, mint a frissítő masszázsé.
A különbség a masszázs intenzitásában van. Itt a mozdulatok, az alkalmazott technikák, fogások sokkal határozottabbak, erősebbek,specifikusabbak.Több a kiemelő, gyúró, ütögető mozdulat.
Ez a masszázs egyrészt kiválóan alkalmas egy edzés, meccs vagy verseny előtt az izmok „felgyúrására”, tonizálására, másrészt egy kemény edzés vagy verseny után a feszült „becsomósodott” izmok lazítására, izomduzzanatok enyhítésére, nyugtatására, fájdalomcsillapításra. Csökkenti az izom merevségét, valamint növeli a terhelhetőséget.
Ellenjavallatok: a masszázs nem alkalmazható gombás, ekcémás bőrfelületen, közvetlenül műtéti beavatkozás után, illetve ha a bőrfelületen nyílt seb található!

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Szolgáltatások

Terápiák

Kapcsolat

Masszázs

Többféle masszázs közül lehet választani, vagy akár többet is ki lehet próbálni.

Yumeiho® masszázs terápia

Yumeiho® masszázs terápia

…nyomó-gyúró, fellazító, izmokat, ízületeket helyreigazító terápia, amely összeköti a különböző masszázs fogások előnyeit…

bővebben
Atlasz masszázs

Atlasz masszázs

Dr. René Claudius Schümperli által kidolgozott masszázsterápia, amely segít helyretenni az úgynevezett „atlaszt”, avagy az első nyaki csigolyát.

bővebben
Nyirok masszázs

Nyirok masszázs

A masszázs általában gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül. Egészséges testnél, ahol nincs...

bővebben
Frissítő / Svédmasszázs

Frissítő / Svédmasszázs

…a masszőr ujjai kiemelik az izmokat a csontoktól, dögönyözik, préselik az izmokat, és így hatnak a bőr alatti zsírszövetekre…

bővebben