SHANTI

Reflexzóna (talp) masszázs

Az emberi talpon kb. 70-ezer idegvégződés található. Orvosilag bizonyított tény, ha ezeket az idegvégződéseket ingereljük, akkor ilyen módon hatást tudunk kifejteni a belső szervekre. A módszert már az ókorban is ismerték. Az idők folyamán feledésbe merült és csak az 1900-as években kezdték el használni, miután egy Fitzgerald nevű fül-orr gégész az amerikai indiánoknál használat közben látta, és tanulmányozta, majd prakszisában alkalmazni kezdte.
Hatásmechanizmusa: A talp zónákra van osztva és minden egyes zóna megfelel egy-egy belső szervnek. Mikor ezekre a zónákra nyomást fejtünk ki, a zónának megfelelő szervben az ingerhatásra a vérkeringés felgyorsul, így az adott szerv több oxigénhez, tápanyaghoz jut, ezáltal több méreganyagot, salakanyagot tud kiválasztani, vagyis beindul az öngyógyítási folyamat. A szerv mintegy új életre kel. A talpmasszázs kiválóan alkalmazható akkut és krónikus problémák esetén, valamint méregtelenítő, és stresszoldó hatása is igen jelentős.
Ellenjavallatok: a masszázs nem alkalmazható gombás, ekcémás bőrfelületen, közvetlenül műtéti beavatkozás után, körömgomba esetén, illetve ha a bőrfelületen nyílt seb található!

Időtartam: Kb. 40-45 perc
Ár: 14000,-ft.

Ellenjavallt:

Daganatos betegségek

Ekcéma

Gombás megbetegedések

Sérülések a bőrfelszínen

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Szolgáltatások

Terápiák

Kapcsolat

Masszázs

Többféle masszázs közül lehet választani, vagy akár többet is ki lehet próbálni.

Yumeiho® masszázs terápia

Yumeiho® masszázs terápia

…nyomó-gyúró, fellazító, izmokat, ízületeket helyreigazító terápia, amely összeköti a különböző masszázs fogások előnyeit…

bővebben
Atlasz masszázs

Atlasz masszázs

Dr. René Claudius Schümperli által kidolgozott masszázsterápia, amely segít helyretenni az úgynevezett „atlaszt”, avagy az első nyaki csigolyát.

bővebben
Sport masszázs

Sport masszázs

A sportmasszázs sokban hasonlít a frissítő masszázshoz. Felépítése, a masszázs „fogásai", menete...

bővebben
Nyirok masszázs

Nyirok masszázs

A masszázs általában gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül. Egészséges testnél, ahol nincs...

bővebben
Frissítő / Svédmasszázs

Frissítő / Svédmasszázs

…a masszőr ujjai kiemelik az izmokat a csontoktól, dögönyözik, préselik az izmokat, és így hatnak a bőr alatti zsírszövetekre…

bővebben