SHANTI

Prananadi
...a prana mindent áthat: élőt és élettelent egyaránt; folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban van...

A prananadi kezeléseket jelenleg szüneteltetem

A prananadi egy ősi kezelési módszer különböző testi, lelki problémák kezelésére, gyógyítására szolgál. A „paranadi” összetett szó, jelentése: „univerzális életerőcsatorna”, vagy „abszolút energiacsatorna”. Prana nélkül, ami egy összetett energiarendszer, fizikai test nem létezhet. A prana mindent áthat: élőt és élettelent egyaránt; folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban van. Régi, ránkmaradt tibeti írásokban 350 ezer energiacsatornáról tesznek említést. A testbe bevitt prána, vagy univerzális életerő ezeken az energiacsatornákon áramlik. Ezek szabad szemmel nem láthatóak, nem kötődnek idegekhez, erekhez, finoman behálózzák egész testünket.
Prananadival kezelt páciens életfolyamatai pozitív irányban változnak. A prána kezelés pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat, fájdalmat enyhít; félelem, harag, depresszió, aggodalom legyőzésében segít. Könnyebbé válik általa a nehéz fizikai, és pszichikai megterhelések leküzdése. A kezelések által sokkal könnyebben viszonyulunk más emberekhez, kreatívabbak leszünk, a fizikai és szellemi teljesítőképesség nagy mértékben növekszik. Négy egymást követő napon teljes kezelést kap a páciens, (amennyiben felnőtt emberről van szó) a kezelés időtartama kb. 80 perc. Négy nap alatt indul be a szervezet belső tisztulási folyamata. Előfordulhat, hogy ez idő alatt a páciens panaszai felerősödhetnek, súlyosbodhatnak. Kisgyermekek, idős emberek, illetve balesetet szenvedett páciensek rövidebb kezelést kapnak. A négy alapkezelés után, helyi, szervenkénti kezeléseket is lehet végezni a páciensen heti 2-3 alkalommal. Bár a gyógyulási folyamatok, a szervezet regenerációja már egy-két kezelés után is beindulhat, azonban sok esetben a tartós javuláshoz akár több hónapig tartó rendszeres kezelésre is szükség lehet.

A kezelések hatékonyságának növeléséhez feltétlenül szükség van a páciensnek a terapeutával való maximális együttműködésére is. Minden esetben célszerű betartania a terapeuta által javasolt életmód és életviteli tanácsokat. A kezelések nincsenek kötve semmilyen különleges feltételhez. (Ékszereket, órát, cipőt le kell venni a kezels előtt.) A pránaenergia áthatol ruhán, begipszelt testrészen, fémeken (implantátumok). Nagy mértékben támogatja az orvosi kezeléseket, de nem helyettesíti azokat!
A kezelés ingyenes, Ön határozza meg, hogy mekkora összegű adománnyal járul hozzá további tevékenységemhez!

Időtartam: Kb. 30-80 perc
Ár: Ön határozza meg!

50′ perc

Az árat Ön határozza meg

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Terápiák

A terápiák egymást kiegészítik, és életünk több területére is kihathatnak.

Bioenergetika

Bioenergetika

…bioenergetikai kezelésnél a terapeuta (kezelő személy) a kozmosz és az anyaföld energiáit közvetíti a páciens felé…

bővebben
Regresszió

Regresszió

…a regresszió többféle módszerrel is kivitelezhető, mint például transzlégzés, virtuális pszichózis, vagy a mély relaxáció, stb…

bővebben