SHANTI

Cellulit masszázs (kézi)
...nem csak esztétikai probléma: a szervezetben lerakódott, a zsírszövetekben felhalmozódott méreganyagok okozzák...
A cellulitisz egyfajta méregtelenítési zavar a szervezetben, melyre ha nem fordítunk kellő figyelmet, súlyosbodhat is. Nem csak esztétikai kérdés: a szervezetben lerakódott, a zsírszövetekben felhalmozódott méreganyagok okozzák ezt az elváltozást. Lassítják a véráramlást és ezáltal felhalmozódhatnak különböző káros anyagcseretermékek is.
A cellulitisz kialakulásának leggyakoribb oka a nem megfelelő folyadékmennyiség bevitele, helytelen táplálkozás, nyirokrendszer nem megfelelő működése, vagy mozgáshiány, illetve fogamzásgátló tabletta szedése is okozhatja. Ha észleljük magunkon ezt a problémát, azonnal tegyünk ellene, mert minél előbb kezdjük el kezelni, annál hatékonyabban, és gyorsabban szabadulhatunk meg tőle. Fontos, hogy a kezelést mindig szakember tanácsai alapján végezzük; felejtsük el az egyes női magazinok által ajánlott gyorsnak és eredméynesnek mondott fogyókúrákat, csodadiétákat!
Ez a masszázs kifejezetten a cellulitiszes testrészekre korlátozódik. Először erős, határozott mozdulatokkal megtöröm a cellulitiszes testrész alatti zsírréteget. (Ez a folyamat nem fájdalmas, de szükséges a hatékonyság növelése érdekében.) Ezután, kézi vákuum köpöllyel végig masszírozom az érintett testrészt. Ezáltal az érintett helyen feldúsul a vérkeringés, így a masszázs során használt speciális olaj vagy krém mélyen beszívódik a cellulitiszes testrészbe, és ott kifejti zsírégető hatását. A masszázst kiegészítem nyirokmasszázzsal, hogy a masszázs során keletkezett salakanyagokat a nyirokkeringés az adott helyről mielőbb eltávolítsa. A masszázs hatékonyságát nagyban növeli a helyes étrend összeállítása. Ehhez mindenképpen konzultálni kell a terapeutával! A szervezetet teljesen ki kell salaktalanítani különböző tisztító és méregtelenítő kúrákkal.

Ellenjavallatok: gombás, ekcémás bőrfelületen, valamint olyan börfelületen, melyen nyílt sebek vannak, illetve közvetlenül műtét után nem alkalmazható!Ez a masszázs nem alkalmazható mindenkinél, ezért fontos, az előzetes egyeztetés!

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-Ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Szolgáltatások

Terápiák

Kapcsolat

Masszázs

Többféle masszázs közül lehet választani, vagy akár többet is ki lehet próbálni.

Yumeiho® masszázs terápia

Yumeiho® masszázs terápia

…nyomó-gyúró, fellazító, izmokat, ízületeket helyreigazító terápia, amely összeköti a különböző masszázs fogások előnyeit…

bővebben
Atlasz masszázs

Atlasz masszázs

Dr. René Claudius Schümperli által kidolgozott masszázsterápia, amely segít helyretenni az úgynevezett „atlaszt”, avagy az első nyaki csigolyát.

bővebben
Sport masszázs

Sport masszázs

A sportmasszázs sokban hasonlít a frissítő masszázshoz. Felépítése, a masszázs „fogásai", menete...

bővebben
Nyirok masszázs

Nyirok masszázs

A masszázs általában gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül. Egészséges testnél, ahol nincs...

bővebben
Frissítő / Svédmasszázs

Frissítő / Svédmasszázs

…a masszőr ujjai kiemelik az izmokat a csontoktól, dögönyözik, préselik az izmokat, és így hatnak a bőr alatti zsírszövetekre…

bővebben