SHANTI

Simpson Protokol® optimális eredmények mélyhipnózisban
A Simpson Protokol® hatékony és eredményes kommunikációt tesz lehetővé a pácienssel az Esdaile állapotban és ezért jelentősen tartósabb és eredményesebb mint más terápiás eljárások.

Ines Simpson a Simpson Protokol kifejlesztésével forradalmasította a hipnoterápiátés az Esdaile(hipnotikus kóma) állapotban való munkát a páciensel. A hipnózis mélysége közvetlenül befolyásolja a terápia hatékonyságát. A Simpson Protokol hatékony és eredményes kommunikációt tesz lehetővé a pácienssel az Esdaile állapotban és ezért jelentősen tartósabb és eredményesebb mint más terápiás eljárások. A Simpson Protokol (SP) végtelenül rugalmas és variálható. Minden probléma és trauma esetében eredményesen és hatékonyan alkalmazható, hogy a páciens érdekében a legnagyobb sikert érjük el.

  • -A Simpson Protokol megakadályozza, hogy a hipnotizőr a saját gondolataival, véleményével befolyásolja a terápia kimenetelét.
  • -Az egész ülést a páciens TUDATFELETTIE vezeti a terapeuta irányításával.(A tudatfeletti fogalmával már Freud is foglalkozott.)
  • -A Hipnotizőrnek nem kell pontosan ismernie a problémát. Az eredmény a probléma ismerete nélkül is elérhető.
  • -A Simpson Protokol rugalmas rendszerként dolgozik mély hipnózisban, hogy a legmélyebb traumát is előhívja, feloldja és meggyógyítsa.

 

Minimum két ülés szükséges.

Első ülés: (90-120 perc)

Második ülés: az első ülés megerősítése (~ 60 perc)

Ára: Minden megkezdett óra 14000 Ft

Minden megkezdett óra

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Masszázs

Terápiák

Kapcsolat

Simpson Protokol

A különböző programok egymásra épülnek meghatározott sorrend szerint