SHANTI

Manuálterápia (csontkovácsolás, kiropraktika)
A Csontkovácsolás illetve manuálterápiás kezeléseket a Yumeiho masszázs keretein belül végzem, mely tartalmazza ezek szinte összes masszírozó is kimozgató technikákáit.

Mivel Magyarországon a „csontkovácsolást” csak orvos végezheti, ezt kezelési módot a Yumeiho masszázsterápia keretén belül végzem.FIGYELEM! ezt a masszázst csak olyan terapeuta végezheti,aki 3. Dant vagy magasabb fokozatot igazoló EREDETI japán oklevéllel és érvényes éves licenccel rendelkezik. A hivatalos terapeuta névsor a yumeiho.hu weboldalon található.SAJÁT ÉRDEKÉBEN CSAK EZEN A WEBOLDALON FELSOROLT TERAPEUTÁK KÖZÜL VÁLASSZON! A yumeiho masszázs tartalmazza a hagyományos csontkovácsolás összes elemét, melyeket egy kifinomult, sok évtizedes tapasztalatokon alapuló masszázs keretén belül alkalmaz, kíméletesebben, fájdalom mentesebben. A masszázs, a helyreigazító, kimozgató technikák után a pácienst megynyújtom egy ún. gravitációs padon.(ez már nem része a Yumeiho masszázsnak) A nyújtás közben elektromos masszírozóval masszírozok a gerinc mentén. Ez a masszázs hatékonyságát nagyban növelheti.
Ellenjavallatok: csontritkulás esetén nem alkalmazható, csak fokozott elővigyázatosság mellett, esetlegesen a kezelőorvossal való konzultáció után! A gravitációs padon történő nyújtás,szürkehályog,illetve zöldhályog, magasvérnyomás esetén csak rövid ideig alkalmazható,(10-20mp) ilyenkor a gerinc további nyújtása, lazítása,igazítása más módszerekkel történik.(Impulse Adjusting,Thompson technika)

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-ft.

N

Fontos!

A masszázshoz hozzon magával kényelmes öltözetet. (Rövid ujjú pólót,kényelmes nadrágot,zoknit. Utcai öltözet higiénés okokból nem megfelelő!)
Szükség esetén ezek kölcsönzési díja 500 Ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Szolgáltatások

Terápiák

Kapcsolat

Masszázs

Többféle masszázs közül lehet választani, vagy akár többet is ki lehet próbálni.

Yumeiho® masszázs terápia

Yumeiho® masszázs terápia

…nyomó-gyúró, fellazító, izmokat, ízületeket helyreigazító terápia, amely összeköti a különböző masszázs fogások előnyeit…

bővebben
Atlasz masszázs

Atlasz masszázs

Dr. René Claudius Schümperli által kidolgozott masszázsterápia, amely segít helyretenni az úgynevezett „atlaszt”, avagy az első nyaki csigolyát.

bővebben
Sport masszázs

Sport masszázs

A sportmasszázs sokban hasonlít a frissítő masszázshoz. Felépítése, a masszázs „fogásai", menete...

bővebben
Nyirok masszázs

Nyirok masszázs

A masszázs általában gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül. Egészséges testnél, ahol nincs...

bővebben
Frissítő / Svédmasszázs

Frissítő / Svédmasszázs

…a masszőr ujjai kiemelik az izmokat a csontoktól, dögönyözik, préselik az izmokat, és így hatnak a bőr alatti zsírszövetekre…

bővebben