SHANTI

Bioenergetika
...bioenergetikai kezelésnél a terapeuta (kezelő személy) a kozmosz és az anyaföld energiáit közvetíti a páciens felé...

„Biosz”: görög szó, jelentése: élet. Bioenergetika tehát életenergetika, életenergia.
Bioenergetikai kezelésnél a terapeuta (kezelő személy) a kozmosz és az anyaföld energiáit közvetíti a páciens felé. (Tehát nem a sajátját.) Ezt teheti tenyerével, ujjaival, esetleg szemeivel is. Ezek a leggyakoribb módszerek, de léteznek más módszerek is. Többféle bioenergetikai eljárás létezik, sok rendszer szerint dolgozhat a terapeuta, ez attól függ, mennyit ismer, mennyit sajátított el. Ezeket nem tanácsos összekeverni, külön-külön kell alkalmazni, hiszen mindegyiknek megvan a maga hatásmechanizmusa. A lehetőségek száma végtelen. Általában akkor kerül alkalmazásra, mikor a páciens valamilyen akkut vagy krónikus problémával jelentkezik, amikkel szemben az egyéb terápiák hatástalannak bizonyultak. De vannak, akik ezt a kezelési módot részesítik előnyben más kezelési módszerekkel szemben.
Hatásait mindenki másképp éli meg. Van, aki hideget, meleget, esetleg bizsergést érez, van, aki „semmit”. Abban az esetben, ha a páciens semmit sem érez, akkor sem történik baj, mert az energiák akkor is működnek, ha nem látjuk, nem érezzük őket. Három-négy kezelés után jótékony hatásuk mindenképpen érezhetővé válik. Amennyiben a páciens nem tud ellazulni, és magában arra gondol, hogy „lehetetlen”, „butaság”, „nem hiszek benne”, nagymértékben leblokkolja az energiákat, így azok nehezebben vagy csak hosszabb idő alatt fejtik ki hatásukat.

Ellenjavallat nem ismeretes.

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Terápiák

A terápiák egymást kiegészítik, és életünk több területére is kihathatnak.

Prananadi

Prananadi

…a prana mindent áthat: élőt és élettelent egyaránt; folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban van…

bővebben
Regresszió

Regresszió

…a regresszió többféle módszerrel is kivitelezhető, mint például transzlégzés, virtuális pszichózis, vagy a mély relaxáció, stb…

bővebben