SHANTI

Regresszió
...a regresszió többféle módszerrel is kivitelezhető, mint például transzlégzés, virtuális pszichózis, vagy a mély relaxáció, stb...

„Utazás” különböző életkorszakaink között, vagy akár előző életeinkben…
Egyre több ember kíváncsi arra, hogy testi vagy lelki problémái mely életkorszakából származnak. Esetleg melyik előző életéből. (Persze, csak ha hisz a lélekvándorlásban.) A regresszió többféle módszerrel is kivitelezhető, mint például transzlégzés, virtuális pszichózis, mély relaxáció, valamelyik prananadi utaztató technika, stb. Az adott módszer mindig a pácienssel való előzetes egyeztetés után kerül alkalmazásra.
Regresszióval sikeresen kezelhetőek a régóta fennálló testi és lelki problémák, mivel az ok gyakran ismertté válik. A regressziós tréningek akkor működnek általában sikeresen, ha a páciensnek van belső képi látása, tehát csukott szemmel könnyedén el tud képzelni bizonyos dolgokat. Amennyiben valaki nagyon zárkózott, vagy szorong, izgul a terápia kimenetele miatt előfordulhat, hogy vizualizációs készsége nagy mértékben blokkolódik. Ilyen esetben több regressziós ülés is szükséges lehet, míg kialakul ez a bizonyos belső képi látás, vagy azoknál az embereknél akiknél ez nem sikerül, (nagyon ritkán ez is előfordul) az un. „érzelmi látás”.
A páciens az üléshez kényelmes, laza öltözetet viseljen.
Konkrét ellenjavallat nem ismert.

Időtartam: Nincs időkorlát
Ár: 14000,-ft.  / óra

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Terápiák

A terápiák egymást kiegészítik, és életünk több területére is kihathatnak.

Bioenergetika

Bioenergetika

…bioenergetikai kezelésnél a terapeuta (kezelő személy) a kozmosz és az anyaföld energiáit közvetíti a páciens felé…

bővebben
Prananadi

Prananadi

…a prana mindent áthat: élőt és élettelent egyaránt; folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban van…

bővebben