SHANTI

Aurafeltöltés, csakra tisztítás
...az emberi szervezetet (testet) egy sokak számára láthatatlan energia burok veszi körül. Ezt aurának nevezzük...

Az emberi szervezetet (testet) egy sokak számára láthatatlan energia burok veszi körül. Ezt aurának nevezzük. Ez az energia burok különböző külső és belső okok hatására meggyengülhet, kilyukadhat, s így a szervezet immunrendszere is gyengül, ami miatt sokat veszít hatékonyságából a kórokozókkal, betegségekkel szembeni küzdelemben. Ilyenkor szükségessé válik a sokak számára láthatatlan szennyeződésektől való megtisztítása és energiával való feltöltése. Ez, különböző módszerekkel történhet – kristályokkal, bioenergetikával, egyéb más segédeszközökkel – mindig a terapeuta dönti el a pácienssel való egyeztetés útján.
Az emberi test további fontos, de a többség számára úgyszintén láthatatlan energetikai tényezői: a csakrák. A „csakra” szankszrit szó, jelentése „kerék”. Akik képesek érzékelni, látni, jobbra – balra forgó, tölcsérszerű energiamezőknek érzékelik. Amikor ezeknek az energia tölcséreknek a forgása valamilyen külső vagy belső ok hatására lelassul, vagy ezek a kis finom energia tölcsérek elszennyeződnek, a szervezet érzékenyebbé, sérülékenyebbé válik a különböző kórokozókkal, betegségekkel szemben. Ekkor ajánlatos újbóli beszabályozásuk, szennyeződésektől való megtisztításuk.

Ellenjavallat nem ismert.

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Terápiák

A terápiák egymást kiegészítik, és életünk több területére is kihathatnak.

Bioenergetika

Bioenergetika

…bioenergetikai kezelésnél a terapeuta (kezelő személy) a kozmosz és az anyaföld energiáit közvetíti a páciens felé…

bővebben
Prananadi

Prananadi

…a prana mindent áthat: élőt és élettelent egyaránt; folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban van…

bővebben
Regresszió

Regresszió

…a regresszió többféle módszerrel is kivitelezhető, mint például transzlégzés, virtuális pszichózis, vagy a mély relaxáció, stb…

bővebben