SHANTI

Masszázsterápiák krónikus gerincproblémák és gerincsérv kezelésére
Krónikus gerincproblémák és a gerincsérv is eredményesen kezelhető Yumeiho® masszázsterápiával, Breuss masszázzsal és egyéb más kiegészítő terápiákkal.

A kezelések személyreszabottan, különböző masszázstecnikák, mint pl. Yumeiho masszázs, manuálterápia, gyógymasszázs, köpölyözés, Thompson technika és különböző kiropraktikai eszközökkel történnek. Ezek többek között: „Thompson” ágy Pettibon negative „z” készülék, Impulse adjuster, Thumper maxi pro mélymasszázs készülék, Kettler Apolló gravitációs pad. A kezelések kiegészítése ként, igényszerint különböző gyógytorna gyakorlatok is bemutatásra kerülnek. (gerinctorna,McKenzie torna)

 

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 14000,-ft.

N

Fontos!

A masszázshoz hozzon magával kényelmes öltözetet. (Rövid ujjú pólót,kényelmes nadrágot,zoknit. Utcai öltözet higiénés okokból nem megfelelő!)
Szükség esetén ezek kölcsönzési díja 500 Ft.

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Szolgáltatások

Terápiák

Kapcsolat

Masszázs

Többféle masszázs közül lehet választani, vagy akár többet is ki lehet próbálni.

Yumeiho® masszázs terápia

Yumeiho® masszázs terápia

…nyomó-gyúró, fellazító, izmokat, ízületeket helyreigazító terápia, amely összeköti a különböző masszázs fogások előnyeit…

bővebben
Atlasz masszázs

Atlasz masszázs

Dr. René Claudius Schümperli által kidolgozott masszázsterápia, amely segít helyretenni az úgynevezett „atlaszt”, avagy az első nyaki csigolyát.

bővebben
Sport masszázs

Sport masszázs

A sportmasszázs sokban hasonlít a frissítő masszázshoz. Felépítése, a masszázs „fogásai", menete...

bővebben
Nyirok masszázs

Nyirok masszázs

A masszázs általában gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül. Egészséges testnél, ahol nincs...

bővebben
Frissítő / Svédmasszázs

Frissítő / Svédmasszázs

…a masszőr ujjai kiemelik az izmokat a csontoktól, dögönyözik, préselik az izmokat, és így hatnak a bőr alatti zsírszövetekre…

bővebben