SHANTI

Transzlégzés (mélyen, vagy a múltban gyökerező testi és lelki problémák oldására)
...a transzlégzéssel, nagyon hatékonyan lehet „tisztítani"a különböző kapcsolatokat, úgy, mint a nagyszülőkkel, az apával, anyával való kapcsolatot...

Ez a légzésforma speciális légzéstechnikájával úgynevezett módosult tudatállapotba juttatja a pácienst. (Ez a tudatállapot nem azonos a hipnózissal!)
Ebben a tudatállapotban mintegy félre húzódik a tudatos én, ezzel nagyobb teret adva a tudatalattinak. Ekkor különböző speciális technikákkal könnyebben oldhatóvá válnak a különböző testi és lelki traumák.
A páciens végig kommunikatív állapotban van, ezzel nagyban segítve a terápia hatékonyságát. A terápia kitűnően alkalmazható különböző akkut vagy krónikus testi, lelki problémák esetén.(Krónikus gyulladások, depresszió, fóbiák, pánikbetegség, stressz stb.) A terápia nem helyettesíti az orvosi ellátást, de kiegészítheti azt.
A transzlégzéssel, nagyon hatékonyan lehet „tisztítani”a különböző kapcsolatokat, úgymint a nagyszülőkkel való kapcsolatot, az apával, anyával való kapcsolatot, férjjel, feleséggel való kapcsolatot, testvérrel, partnerrel való kapcsolatot, stb. Kitűnően tisztítható és programoz- ható vele az akarat az erő a szeretet és a szabadság energia is. A felsorolás még koránt sem teljes, mert módosult tudatállapotban a lehetőségek szinte korlátlanok.

Időtartam: Nincs időkorlát
Ár: 14000,-ft.  / óra

50′ perc

14000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Terápiák

A terápiák egymást kiegészítik, és életünk több területére is kihathatnak.

Bioenergetika

Bioenergetika

…bioenergetikai kezelésnél a terapeuta (kezelő személy) a kozmosz és az anyaföld energiáit közvetíti a páciens felé…

bővebben
Prananadi

Prananadi

…a prana mindent áthat: élőt és élettelent egyaránt; folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban van…

bővebben
Regresszió

Regresszió

…a regresszió többféle módszerrel is kivitelezhető, mint például transzlégzés, virtuális pszichózis, vagy a mély relaxáció, stb…

bővebben