Terápia

Transzlégzés (mélyen, vagy a múltban gyökerező testi és lelki problémák oldására)

Ez a légzésforma speciális légzéstechnikájával úgynevezett módosult tudatállapotba juttatja a pácienst. (Ez a tudatállapot nem azonos a hipnózissal!)
Ebben a tudatállapotban mintegy félre húzódik a tudatos én, ezzel nagyobb teret adva a tudatalattinak. Ekkor különböző speciális technikákkal könnyebben oldhatóvá válnak a különböző testi és lelki traumák.
A páciens végig kommunikatív állapotban van, ezzel nagyban segítve a terápia hatékonyságát. A terápia kitűnően alkalmazható különböző akkut vagy krónikus testi, lelki problémák esetén.(Krónikus gyulladások, depresszió, fóbiák, pánikbetegség, stressz stb.) A terápia nem helyettesíti az orvosi ellátást, de kiegészítheti azt.
A transzlégzéssel, nagyon hatékonyan lehet „tisztítani"a különböző kapcsolatokat, úgymint a nagyszülőkkel való kapcsolatot, az apával, anyával való kapcsolatot, férjjel, feleséggel való kapcsolatot, testvérrel, partnerrel való kapcsolatot, stb. Kitűnően tisztítható és programoz- ható vele az akarat az erő a szeretet és a szabadság energia is. A felsorolás még koránt sem teljes, mert módosult tudatállapotban a lehetőségek szinte korlátlanok.

Időtartam: Nincs időkorlát
Ár: 7000 FT / óra

Vissza
Top