Egyéb

SYNCROMETERES TOXINTESZT DR. HULDA CLARK MÓDSZERE SZERINT

Ez a módszer Dr.Hulda Regehr Clark több évtizedes kutatási eredményeit felhasználva segít feltárni a krónikus és daganatos betegségek lehetséges kiváltó okait.
Dr. Clark szerint minden krónikus és daganatos és egyéb betegség mögött valamilyen parazita, féreg, baktérium vagy vírus túlszaporodása áll, mint lehetséges kiváltó ok. A fent felsoroltak egyikének vagy többüknek elszaporodása a szervezetben, előbb utóbb az immunrendszer meggyengüléséhez vezethet, így utat nyitva a krónikus vagy daganatos betegségek kifejlődéséhez.
A Dr. Clark és munkatársai által kifejlesztett SYNCROMETERR-rel ezeket a felsorolt kórokozó fajtákat lehet feltárni az emberi testben, szervekben. A SYNCROMETERR segítségével mindennapi élelmiszereinkből, kozmetikumainkból, piperecikkeinkből, az ásványvizekből (némelyik szennyezett) stb. kimérhetők a nehézfémek és egyéb kórokozók, melyek az immunrendszert terhelik és előbb utóbb működésképtelenné teszik.A feltárt kórokozók különböző, - Dr. Clark által kidolgozott- gyógynövényes és egyéb más kúrákkal, módszerekkel (pl. Zapper) semlegesíthetők, ill. elpusztíthatóak.A mérés a biorezonancia elvén működik, maximum egy órát vesz igénybe.
Igény szerint Zapperes kezelére is van lehetőség, multi frekvenciás Zapperrel.
A módszer Dr. Clark és munkatársai kutatásain alapul, nem helyettesíti az orvostudomány idevonatkozó terápiáit, módszereit, de kiegészítheti, esetenként hatékonyabbá teheti azokat.

Időtartam: Kb. 50 perc
Bevezető ár: 7000 FT

Vissza
Top