Terápia

Salaktalanító kúrák

Salaktalanító kúrák esetén a terapeuta először egy toxintesztet végez, aminek segítségével megnézi, hogy az egyes főbb belső szervekben van -e betegség góc, vagy fertőzés góc. Ezek a legfontosabb belső szervek: a szív, vékonybél, tüdő, vastagbél, gyomor, lép, hasnyálmirigy, máj, epehólyag, vese, húgyhólyag. Amennyiben ezekben a szervekben nem találunk fertőzés gócot, vagy betegség gócot, akkor ugyanennek a toxintesztnek a segítségével belülről kifelé haladva a terapeuta megnézi, hogy az egyes szervek megfelelően működnek -e, esetleg tapasztalható -e valamiféle rendellenesség. Amennyiben ilyet talál, abban az esetben különböző kúrákat, terápiákat ajánl a páciensnek, pl.: bázikus fürdő, bázikus por fogyasztása, salaktalanító teakeverékekből álló fürdők stb. Javaslatokat tesz étrend változtatásra: mit fogyasszon a páciens, és mit kerüljön. Tehát a salaktalanító kúra keretében a páciens egy komplett kúrát kap kézhez, javaslatokat arra, hogyan tudja az elsavasodott illetve elsalakosodott szervezetét méregteleníteni, megtisztítani, lúgosítani.
A kúra hatására csökken a cellulitisz, elmúlik a candida, megszűnnek a páciens esetleges bőrproblémái, szemproblémái, nő a vitalitása. Mindez azonban csak akkor lehetséges, ha a páciens együttműködik a terapeutával. A salaktalanító kúrákat kiválóan kiegészíti pl. a nyirok masszázs, a cellulitisz masszázs. A kúra kialakítása minden esetben a terapeuta és a páciens előzetes egyeztetése után történik, mindig személyre szabott, hiszen minden ember más. (Azonos probléma nem minden esetben oldható meg azonos módszerrel.)
Sikeresen alkalmazhatóak magas vérnyomás, másodlagos cukorbetegség, különböző ekcémák, gombák, candidázis kezelése esetén, hajhullás, idegkimerültség, egyéb belsőszervi problémák (ciszták, miomák, daganatok) esetén. Mostanra már az orvostudomány is egyre inkább elismeri, hogy nagyon sok betegség kialakulásának hátterében a candidázison kívül, a szervezet elsavasodása, elsalakosodása állhat.

Konkrét ellenjavallat nem ismert.

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 7000 FT

Vissza
Top