Masszázs

Reflexzóna

Az emberi talpon kb. 70-ezer idegvégződés található. Orvosilag bizonyított tény, ha ezeket az idegvégződéseket ingereljük, akkor ilyen módon hatást tudunk kifejteni a belső szervekre. A módszert már az ókorban is ismerték. Az idők folyamán feledésbe merült és csak az 1900-as években kezdték el használni, miután egy Fitzgerald nevű fül-orr gégész az amerikai indiánoknál használat közben látta, és tanulmányozta, majd prakszisában alkalmazni kezdte.
Hatásmechanizmusa: A talp zónákra van osztva és minden egyes zóna megfelel egy-egy belső szervnek. Mikor ezekre a zónákra nyomást fejtünk ki, a zónának megfelelő szervben az ingerhatásra a vérkeringés felgyorsul, így az adott szerv több oxigénhez, tápanyaghoz jut, ezáltal több méreganyagot, salakanyagot tud kiválasztani, vagyis beindul az öngyógyítási folyamat. A szerv mintegy új életre kel. A talpmasszázs kiválóan alkalmazható akkut és krónikus problémák esetén, valamint méregtelenítő, és stresszoldó hatása is igen jelentős.
Ellenjavallatok: a masszázs nem alkalmazható gombás, ekcémás bőrfelületen, közvetlenül műtéti beavatkozás után, körömgomba esetén, illetve ha a bőrfelületen nyílt seb található!

Időtartam: Kb. 40-45 perc
Ár: 6000 FT

Vissza
Top