Masszázs

Fogyasztó

A fogyasztó masszázs egyesíti magában a cellulitisz masszázst és a nyirokmasszázst. Költsége tartalmazza a hozzá felhasznált olaj árát. Célja: a lerakodott zsír, a cellulitisz és a benne levő salakanyagok eltávolítása. A masszázs a bőr felületén történik, eléggé erős masszírozó technikával, speciális krémmel vagy olajjal. A fogyasztó masszázs egyesíti magában a nyirok masszázs és a cellulitisz masszázs fogásait. Először erős mozdulatokkal megtörjük a cellulitiszes testrészeken lerakódott zsírréteget, majd speciális, erős mozdulatokkal beledolgozzuk a fogyasztókrémet a bőrbe. Amennyiben kézi fogyasztó masszázst csinálunk: egy kézi vákuumköpölyjel, (akár üveggel, akár gumi köpölyjel) erőteljes húzásokat fejtünk ki a bőrön, miáltal a zsír és a benne lerakódott cellulitisz réteg, salakanyagok fellazulnak, és könnyebben belekerülnek a vérkeringésbe, nyirokrendszerbe. Onnan aztán eltávoznak a szervezetből. A masszázst akkor végezzük helyesen, ha utána a testfelület nem kékül, nem zöldül, nem lilul be, mint sok esteben már azt egyesek sajnos tapasztalhatták. Ennek ellenére a masszázsnak erőteljesnek kell lennie!
A masszázs hatékonyságát speciális étrenddel lehet növelni: nem kifejezetten koplalással, (de mindenképpen oda kell figyelni az étrendre) hanem rendszeres testmozgással, szaunával, és egyéb más terápiákkal is. Hatása röviden öszefoglalva: a bőr alatti kötőszövetekben a zsírréteg fellazul, a zsírmolekulák, a salakanyagokkal együtt belekerülnek a nyirokkeringésbe, és kikerülnek a szervezetből, ehhez azonban elengedhetetlen a napi minimum 2,5 liter víz, vagy gyógytea fogyasztása. A masszázs jellegéből, tehát a dörzsölő, erős, simító mozdulatokból adódóan a fogyás során a bőr a súlyvesztés ellenére is megőrzi feszességét.
Mindig egyeztetni kell a terapeutával, mert sok esetben nem alkalmazható hatékonyan. Ha valaki már nagyon túlsúlyos, vagy annyira idős, hogy a bőre megereszkedett, akkor ez a fajta masszázs nem igen alkalmazható, mert az erős simítások, valamint a vákuumköpölyözés miatt erős fájdalmai lehetnek. Ellenjavallatok: nem alkalmazható ekcémás, gombás bőrfelületen; ha a bőrfelületen nyílt sebek találhatóak, valamint közvetlenül műtéti beavatkozás után sem!

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár 7000 FT

Vissza
Top