SHANTI

Entitáslevétel
...tünetek: jellemváltozás, gyakori hangulatváltozás, drog vagy alkoholfogyasztás, lobbanékony, impulzív viselkedés, hírtelen fellépő szorongás...

Az „entitás” témakör, bár nagyon érdekes, részletes kifejtése nagyon sok időt venne igénybe. Ezért csak nagyon röviden, lényegre törően próbálom összefoglalni, hogy miről van szó.
Mikor az emberi test meghal, a benne levő lélek eltávozik belőle. Hogy hová? Ez már mindenkinek a hitrendszerén múlik. (Mennyországba, fehér fénybe,a teremtőhöz, az öröklétbe, nirvánába, stb.)
A tudomány eddig nem tudta hova tenni a lélek „kérdést”, de mostanság már egyre többet foglalkozik vele. Egyre több bizonyíték szól amellett, hogy a test halálakor van valami, ami nem hal meg a testtel együtt.Ez a lélek. Gyakran előfordul, hogy a lélek valamilyen oknál fogva itt ragad, nem távozik el a számára megfelelő helyre. Mivel a testébe már nem tud visszamenni, keres magának egy számára megfelelő új testet és beleköltözik. Ezeket a lelkeket nevezzük megszálló entitásoknak. Ezek a megszálló entitások gyakran ráerőltetik akaratukat az általuk megszállt testre és a benne levő „gazda” lélekre. Így a megszállt test már többé nem „önmaga”. Az entitások nem mindig szállják meg a testet, előfordul, hogy csak az ember aurájában (bioenergetikai burkában) telepednek meg. Azonban így is jelentősen csökkenthetik az emberi test energetikáját és nagyban befolyásolhatják mentális, pszichés viselkedését. Entitások, elementálok, paraziták nem csak ebben a dimenzióban léteznek, gyakran más dimenziókból is ellátogatnak hozzánk. Látogatásuk célja energia nyerés, információ szerzés,vagy csak egyszerűen kíváncsiság. Sok terapeuta ezeket a lényeket egyszerűen figyelmen kívül hagyja, pedig ezek a lények is ugyanolyan mentális, pszichés és energetikai zavarokat okozhatnak az arra érzékeny embereknek, mint e-dimenzióbeli társaik. Tehát foglalkozni kell velük is.

Az entitások jelenlétét igazoló,gyakran előforduló tünetek: alacsony energiaszint, jellemváltozás, gyakori hangulatváltozás, drog vagy alkoholfogyasztás, lobbanékony, impulzív viselkedés, memória zavarok, csökkent koncentrációs képesség, hírtelen fellépő szorongás, depresszió, váratlanul, minden ok nélkül fellépő testi problémák.Amennyiben ilyen tüneteket észlel magán, vagy a tünetek többségét, akkor Ön valószínűleg nincs egyedül a testében. Ha az eddig olvasottak heves érzelmi reakciókat váltanak ki Önből, akkor szintén ez a helyzet.Ezek a problémák entitás levétellel megoldhatók.
Entitások nem csak az egyének aurájában fordulhatnak elő, hanem különbözőépületekben, helységekben is, ahol jelenlétük igen zavaró lehet.
Az általam alkalmazott technika egy szelíd technika, ellentétben más módszerekkel, mellőzi a theátrális és a show elemeket, heves kitöréseket, durva érintéseket. Ezeknek az elemeknek a mellőzése az általam alkalmazott technika hatékonyságát nem befolyásolja.
Épületek, lakóhelységek entitásoktól való „megtisztítása”, levédése Budapest területén belül, előzetes egyeztetés után 12000 Ft-tól.
Entitás levétel személyekről:

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 10000,-ft.

50′ perc

10000,-ft.

Mindenkinek saját igényére szabva!

Shanti

Kinek milyen masszázs javasolt, hogyan zajlik egy kezelés és érezhetek-e fájdalmat közben? Mit kell tudnom a hipnózissal kapcsolatban, alkalmas vagyok-e rá, hány kezelés szükséges?

Hipnózis

Masszázs

Kapcsolat

Szolgáltatások

Radiesztézia

Radiesztézia

A közhiedelemmel és egyes „iskolák” által hangoztatott elméletekkel szemben, a hartmann és vízérsugárzáson kívül létezik még számos geopatogén sugárzás, mely ugyanolyan ártalmas az emberi szervezetre

bővebben