Masszázs

Cellulit (kézi)

A cellulitisz egyfajta méregtelenítési zavar a szervezetben, melyre ha nem fordítunk kellő figyelmet, súlyosbodhat is. Nem csak esztétikai kérdés: a szervezetben lerakódott, a zsírszövetekben felhalmozódott méreganyagok okozzák ezt az elváltozást. Lassítják a véráramlást és ezáltal felhalmozódhatnak különböző káros anyagcseretermékek is.
A cellulitisz kialakulásának leggyakoribb oka a nem megfelelő folyadékmennyiség bevitele, helytelen táplálkozás, nyirokrendszer nem megfelelő működése, vagy mozgáshiány, illetve fogamzásgátló tabletta szedése is okozhatja. Ha észleljük magunkon ezt a problémát, azonnal tegyünk ellene, mert minél előbb kezdjük el kezelni, annál hatékonyabban, és gyorsabban szabadulhatunk meg tőle. Fontos, hogy a kezelést mindig szakember tanácsai alapján végezzük; felejtsük el az egyes női magazinok által ajánlott gyorsnak és eredméynesnek mondott fogyókúrákat, csodadiétákat!
Ez a masszázs kifejezetten a cellulitiszes testrészekre korlátozódik. Először erős, határozott mozdulatokkal megtöröm a cellulitiszes testrész alatti zsírréteget. (Ez a folyamat nem fájdalmas, de szükséges a hatékonyság növelése érdekében.) Ezután, kézi vákuum köpöllyel végig masszírozom az érintett testrészt. Ezáltal az érintett helyen feldúsul a vérkeringés, így a masszázs során használt speciális olaj vagy krém mélyen beszívódik a cellulitiszes testrészbe, és ott kifejti zsírégető hatását. A masszázst kiegészítem nyirokmasszázzsal, hogy a masszázs során keletkezett salakanyagokat a nyirokkeringés az adott helyről mielőbb eltávolítsa. A masszázs hatékonyságát nagyban növeli a helyes étrend összeállítása. Ehhez mindenképpen konzultálni kell a terapeutával! A szervezetet teljesen ki kell salaktalanítani különböző tisztító és méregtelenítő kúrákkal.
Ellenjavallatok: gombás, ekcémás bőrfelületen, valamint olyan börfelületen, melyen nyílt sebek vannak, illetve közvetlenül műtét után nem alkalmazható!Ez a masszázs nem alkalmazható mindenkinél, ezért fontos, az előzetes egyeztetés!

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 7000 FT

Vissza
Top