Terápia

Bemer 3000 terápia

Szünetel

A Bemer terápia rendkívül hatékonyan alkalmazható légúti megbetegedések, krónikus fáradtság szindróma, vérellátási zavarok, cukorbetegség, szív-, keringésrendszer betegségek, fertőzések iránti fogékonyság, krónikus fejfájások, migrének, csontritkulás, csonttörés, zúzódások esetén, idegi kimerültség, potenciazavarok, reumás megbetegedések, idegrendszeri problémák, alvászavarok, sportsérülések kapcsán. A cukorberegség miatt kialakult más, nehezen gyógyuló sérülések, betegségek kezelésében, gyógyításában igen hatékony. Használata során javul a vérellátás, kitágulnak a véredények, tehát az anyagcsere is jelentősen javul. Megnő a sejtek optimális energiaellátása, ezáltal saját teljesítőképességünk is.
Az eszközök, amik segítségével a terápiát végezzük: egy kis vezérlőkészülék, amelyet a speciális matrachoz rögzítve (melyre a páciens fekszik) beállítunk a kezelés intenzitásának megfelelően, vagy egy applikátor, melyet a testre rögzítünk. Az applikátor sokkal intenzívebb energiát ad a matracéhoz képest. Az applikátor használatát mindig meg kell, hogy előzze a matrac használata. A Bemer terápiát ajánlatos betegségek megelőzésének céljából is használni.
Mellékhatásai nincsenek, bárkinél alkalmazható, a beültetett fémes implantátumok sem jelentenek akadályt. Ha a páciens friss szívműtéten, vagy szervbeültetésen esett át, egyeztetni kell annak kezelőorvosával.

Ellenjavallat nem ismert.

Időtartam: Kb. 50 perc
Ár: 7000 FT

Vissza
Top